Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τελευταίες Οδηγίες



Οι συμμετοχές έχουν αναρτηθεί. Διευκρινίζεται ότι η Γραμματεία του αγώνα το Σαββατοκύριακο δε θα δέχεται νέες εγγραφές. Για οτιδήποτε αφορά αυτές επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόγνωση καιρού:
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο αναμένεται καλός. Η θερμοκρασία θα είναι κάτω από τους 14Ο C τη στιγμή της εκκίνησης, ενώ στη συνέχεια θα φτάσει ίσως και τους 20Ο C. Καλό θα είναι λοιπόν να εφοδιαστούμε με ελαφρά αντιανεμικά, ενώ και οι συνοδοί που θα είναι στάσιμοι, με ελαφρά μπουφάν.

Διαμονή στα Καλάβρυτα:
Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Μούσες, εξασφαλίσαμε για όσους έρχεστε από μακρυά ή για όσους επιθυμείτε να βρεθείτε από το Σάββατο κοντά μας (με 30 ευρώ το δίκλινο) μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Επικοινωνήστε απευθείας στα 26920-29500 & 6979-735110 κι ελάτε να απολαύσουμε τα Καλάβρυτα, την Αγία Λαύρα, το Μέγα Σπήλαιο, τα Σπήλαια Λιμνών, το Φαράγγι του Βουραϊκού και τα Ύδατα της Στυγός, όσες μέρες νωρίτερα μπορείτε. 

Μετάβαση στο Σούβαρδο:
Από την Αθήνα απέχει 207 χιλιόμετρα (χάρτης).
Από τη Σπάρτη απέχει 163 χιλιόμετρα (χάρτης).
Από την Τρίπολη απέχει 125 χιλιόμετρα (χάρτης), ενώ από την Αμαλιάδα 131, με τη διαφορά ότι ξεκινά από την εθνική οδό "111" (χάρτης).
Από τα Ιωάννινα απέχει 302 χιλιόμετρα (χάρτης).
Τέλος από την Πάτρα, μέσω Διακοπτού-Τράπεζας απέχει 93 χιλιόμετρα (χάρτης), όμως προτείνουμε τη διαδρομή μέσω Χαλανδρίτσας, η οποία είναι 88 χιλιόμετρα (χάρτης).

Φαγητό:
Παρότι το Σούβαρδο το χειμώνα είναι ακατοίκητο τα τελευταία χρόνια και επειδή το καλοκαίρι σφύζει από ζωή, τα δύο ταβερνάκια του χωριού - κάτω από το γραφικό πλάτανο - είναι προετοιμασμένα να μας υποδεχτούν πρόθυμα, οικογενειακά και οικονομικά, τόσο την Κυριακή του αγώνα αλλά και το Σάββατο πριν από αυτόν. Μετά το ελαφρύ γεύμα της διοργάνωσης λοιπόν, οι τερματίσαντες μπορούν να απολαύσουν ένα …βαρύ γεύμα κάτω από τον πλάτανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου